Opening restaurantketen ’t Zusje

Een smakelijke toevoeging.

9 november 2022

Restaurantketen ’t Zusje opent locatie in Bilthoven

Rondom het Vinkenplein in Bilthoven bevinden zich restaurants zoals PK, LaTerrazza en Bubblesandblessings. De nieuwe culinaire aanwinst van Bilthoven is restaurant #tZusje, welke plaats heeft genomen aan Vinkenplein 4. Hiermee neemt de sfeer aan het horeca plein flink toe.

De droom van ondernemers Jacqueline Doodeman en Dion Knaup was een eigen restaurant te starten. Na op hun gemak verschillende plaatsen te hebben bezocht en beoordeeld, bleef Bilthoven met het vernieuwde horeca plein hen steeds het meeste prikkelen. De gemoedelijkheid en de consumenten hebben bij hen de doorslag gegeven om te kijken of zij met ’t Zusje een vestiging konden uitrollen. Eigenaar van de formule, Peter Smits, was ook snel overtuigd van de potentie van de locatie en zo geschiedde.

Tijdens de verbouwing werden de ondernemers vaak gecomplimenteerd met hun keuze. Nog voor de publieksopening stroomden de reserveringen binnen, waardoor tot het einde van het jaar het gezellig druk belooft te worden!

Hoofd Asset Management Pieter Bronsveld, Technisch Manager Lex Sterk en Directeur Erwin Kerkhoff van RPG waren uitgenodigd voor de proefavond op dinsdag 8 november.

“Wat ons positief verraste, is de maatschappelijke positie die huurder inneemt. Zo gaat een deel van de omzet van koffie en water naar goede doelen. Deze locatie staat voor een mooie setting, een goed glas wijn en lekkere tapas. Dat zijn toch wel de ingrediënten voor een avondje Bourgondisch genieten. Zeker de moeite waard om langs te gaan!” – aldus Erwin Kerkhoff.

Op vrijdag 11 november 2022 opent ’t Zusje officieel haar deuren.

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

20/05/2023

Persbericht: evenement winkelcentrum de Kwinkelier 19 mei 2023

Vrijdag 19 mei beleefde Bilthoven de Kwinkelier

05/05/2023

Beleef de Kwinkelier

Kom 19 mei naar het evenement op het plein van de Kwinkelier

12/04/2023

Plantjesmarkt 2023

Pluk de dag en kom ook langs!

15/02/2023

Van wie krijg jij een roos?

Rozenactie Valentijnsdag, 14 februari 2023

21/12/2022

Levende Kerststal Paviljoen

23/12/2022 transformeert het Paviljoen aan Vinkenplein 1 in een levende Kerststal

09/12/2022

The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

Laatst beschikbare woning van luxe wooncomplex The Residence verhuurd!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.