Opening restaurantketen ’t Zusje

Een smakelijke toevoeging.

9 november 2022

Restaurantketen ’t Zusje opent locatie in Bilthoven

Rondom het Vinkenplein in Bilthoven bevinden zich restaurants zoals PK, LaTerrazza en Bubblesandblessings. De nieuwe culinaire aanwinst van Bilthoven is restaurant #tZusje, welke plaats heeft genomen aan Vinkenplein 4. Hiermee neemt de sfeer aan het horeca plein flink toe.

De droom van ondernemers Jacqueline Doodeman en Dion Knaup was een eigen restaurant te starten. Na op hun gemak verschillende plaatsen te hebben bezocht en beoordeeld, bleef Bilthoven met het vernieuwde horeca plein hen steeds het meeste prikkelen. De gemoedelijkheid en de consumenten hebben bij hen de doorslag gegeven om te kijken of zij met ’t Zusje een vestiging konden uitrollen. Eigenaar van de formule, Peter Smits, was ook snel overtuigd van de potentie van de locatie en zo geschiedde.

Tijdens de verbouwing werden de ondernemers vaak gecomplimenteerd met hun keuze. Nog voor de publieksopening stroomden de reserveringen binnen, waardoor tot het einde van het jaar het gezellig druk belooft te worden!

Hoofd Asset Management Pieter Bronsveld, Technisch Manager Lex Sterk en Directeur Erwin Kerkhoff van RPG waren uitgenodigd voor de proefavond op dinsdag 8 november.

“Wat ons positief verraste, is de maatschappelijke positie die huurder inneemt. Zo gaat een deel van de omzet van koffie en water naar goede doelen. Deze locatie staat voor een mooie setting, een goed glas wijn en lekkere tapas. Dat zijn toch wel de ingrediënten voor een avondje Bourgondisch genieten. Zeker de moeite waard om langs te gaan!” – aldus Erwin Kerkhoff.

Op vrijdag 11 november 2022 opent ’t Zusje officieel haar deuren.

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

21/12/2022

Levende Kerststal Paviljoen

23/12/2022 transformeert het Paviljoen aan Vinkenplein 1 in een levende Kerststal

09/12/2022

The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

Laatst beschikbare woning van luxe wooncomplex The Residence verhuurd!

23/11/2022

Sinterklaasintocht centrum Bilthoven

Hoor wie klopt daar kinderen…

17/11/2022

Enquête voor centrum Bilthoven

Laat ons weten wat je vindt!

02/10/2022

Nieuwe huurders Kwinkelier: Retail en fitness

Retail en fitness vullen de Kwinkelier aan

Action, Basic Fit en een nieuwe HEMA vullen de Kwinkelier aan.

19/09/2021

Feestje in de Kwinkelier

De Bilt gaat weer open.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.