Over de Kwinkelier

We creëren een nieuwe winkelomgeving en beleving. We vertellen je graag meer over wie wij zijn.

Onze services

Gratis parkeren

De Kwinkelier is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Dankzij de nieuwe parkeergarage is er met bijna 500 parkeerplekken voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers van het centrum van Bilthoven. De parkeergarage is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00 uur en is gratis te gebruiken voor bezoekers van het centrum.

Brede openingstijden

De Kwinkelier heeft een gevarieerd aanbod met diverse soorten winkels, sportgelegenheid en horeca. Om deze reden beschikt het winkelcentrum ook over brede openingstijden. Bekijk de exacte openingstijden van het gehele aanbod op de betreffende winkelpagina.

Mindervaliden
-toegang

Vanuit de parkeergarage van de Kwinkelier kan je het winkelgebied via een lift bereiken. De lift vind je bij de entree vanaf het plein aan de Kwinkelier tegenover de entree van de Lidl.

AED’s

De Kwinkelier heeft veiligheid en welzijn hoog in het vaandel. Voor noodsituaties, zijn er in de Kwinkelier op meerdere plekken AED’s aanwezig. De AED’s vind je ter hoogte van de Kwinkelier 2 (entree Vinkenlaan) en naast de lift vanuit de parkeergarage, tegenover de Lidl aan de Kwinkelier 38.

Missie & Visie

De Kwinkelier ontwikkelt zich tot een modern en toekomstgericht winkelgebied met een goede mix aan Retail, horeca en wonen. Naast traditionele winkelformules krijgen ook nieuwe, lokale concepten en ondernemers een plek. Winkelen, boodschappen doen, ontmoeten, ontspannen en centraal wonen. Dat is waar de Kwinkelier voor staat.

Wonen

Om de hoek van de Kwinkelier en op loopafstand van onder andere twee grote supermarkten, horecagelegenheden, diverse winkels en het NS-station Bilthoven ligt aan het Vinkenplein het luxe nieuwbouwcomplex The Residence. Kijk voor meer informatie over deze appartementen op de website van The Residence.

Rol RPG

RPG is een familiebedrijf die zich in Nederland en ook daarbuiten heeft gespecialiseerd in het investeren, ontwikkelen en exploiteren van vastgoed in de segmenten winkels, wonen en kantoren. Hierbij focust RPG op het vergroten van de waarde van gebieden voor de volgende generatie. Alle disciplines zijn binnen RPG vertegenwoordigd, waarbij een team van ervaren professionals de gehele keten van het vastgoedproces beheert. De Kwinkelier is een van de projecten waar RPG veel waarde aan hecht en streeft ernaar om haar passie en visie ook op de lokale ondernemers en bewoners over te brengen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.