Loft 88 nu ook in Bilthoven

Een nieuwe culinaire parel verrijkt Bilthoven

Na het succes van de eerste twee restaurants in Utrecht en IJsselstein, kondigt LOFT88 met trots de opening aan van haar nieuwste vestiging aan in Bilthoven. LOFT88 belichaamt een relaxte en ongedwongen sfeer waar gasten kunnen genieten van een gezellige ambiance te midden van vrienden en familie. Van gezellige lunches overdag tot sfeervolle borrels en diners in de avond.

Een belofte van kwaliteit en gezelligheid

Eind mei 2024 begint LOFT88 aan de afwerking van haar nieuwe thuisbasis met de ambitie om tijdens de zomervakantie haar deuren officieel te openen. Naast het bieden van een uitnodigende omgeving zal LOFT88 ook bijdragen aan de levendigheid van Bilthoven met de introductie van een sfeervol terras, waardoor je nog meer kan genieten van de omgeving.

Over LOFT88

LOFT88 staat bekend om zijn commitment aan kwaliteit, innovatie in de keuken, en een warme, uitnodigende sfeer. Met een focus op het samenbrengen van mensen door middel van uitstekend eten en een gastvrije omgeving, is LOFT88 meer dan een restaurant; het is een bestemming waar binnen een relaxte sfeer herinneringen worden gemaakt.

 

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

15/07/2024

Feestelijke opening Die Weinbar

Nieuw ontmoetingspunt voor wijnliefhebbers

13/06/2024

Een unieke wijnbar en wijnwinkel combinatie

Oostenrijkse en – Duitse kwaliteitswijnen

13/06/2024

Loft 88 nu ook in Bilthoven

Een nieuwe culinaire parel verrijkt Bilthoven

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.