Een unieke twist aan je wijnbeleving met Die Weinbar

Oostenrijkse en – Duitse kwaliteitswijnen

Met trots kondigen we aan dat Die Weinbar eind mei 2024 haar deuren opent in het hart van De Kwinkelier! In ons unieke glazen paviljoen kun je straks genieten van een zorgvuldig geselecteerd assortiment Oostenrijkse en Duitse kwaliteitswijnen, vergezeld van smaakvolle kleine hapjes.

Een unieke belevenis

Bij Die Weinbar draait alles om de liefde voor wijn en het creëren van onvergetelijke momenten. Overdag en ’s avonds ben je welkom om te ontspannen in onze sfeervolle bar, waar je niet alleen kunt genieten van een glas wijn, maar ook van een selectie aan gerechten. Onze specialiteit? De verfijnde smaken van Oostenrijk en Duitsland, die elke slok tot een ware ontdekkingsreis maken.

Meer dan een Weinbar

Wat Die Weinbar anders maakt dan andere, is de combinatie van een wijnbar met een inpandige winkel. Heb je een wijn ontdekt die je bevalt? Je kunt deze meteen aanschaffen en mee naar huis nemen. De winkel biedt dezelfde hoogwaardige wijnen die worden serveert, zodat je thuis nog eens kunt nagenieten van jouw favorieten.

Blijf ons volgen voor meer updates en bereid je voor op een nieuwe wijnervaring in Bilthoven. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Die Weinbar.

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

15/07/2024

Feestelijke opening Die Weinbar

Nieuw ontmoetingspunt voor wijnliefhebbers

13/06/2024

Een unieke wijnbar en wijnwinkel combinatie

Oostenrijkse en – Duitse kwaliteitswijnen

13/06/2024

Loft 88 nu ook in Bilthoven

Een nieuwe culinaire parel verrijkt Bilthoven

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.