The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

Laatst beschikbare woning van luxe wooncomplex The Residence verhuurd!

PERSBERICHT – Bilthoven – 09 december 2022

Luxe wooncomplex The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

De laatste huurder is per 8 december ingetrokken in appartementencomplex The Residence gelegen in het centrum van Bilthoven aan het Vinkenplein.

Begin 2022 zijn de eerste appartementen van het hoogwaardige nieuwbouwcomplex The Residence opgeleverd. RPG – eigenaresse van Residence Vinkenplein B.V. – is verheugd dat alle 30 appartementen voor het einde van 2022 verhuurd zijn.

“Wij kijken met veel voldoening terug naar een goede samenwerking met gemeente De Bilt, die heeft geleid tot een toonaangevend gebouw aan een zeer geslaagd plein. Wij zijn trots op het resultaat!”, aldus E. Kerkhoff, directeur bij RPG.

Nu het hele wooncomplex verhuurd is én bouwfase 6 van het winkelcentrum de Kwinkelier is voltooid, komt het centrum van Bilthoven steeds beter tot haar recht als een plek om te ontspannen, ontmoeten en wonen.

Hoofd Asset Management P. Bronsveld geeft aan dat RPG ernaar streeft om ook het paviljoen gelegen aan het Vinkenplein spoedig invulling te geven. Makelaars Carl Knegjens en Molenbeek Makelaars – die namens Residence Vinkenplein B.V. optreden – doen dan ook zeer hun best om een huurder te vinden die bij deze mooie locatie past.

Bij interesse in huren kunt u contact opnemen met de voor RPG optredende makelaars: Molenbeek Makelaars, Carl Knegjens en Van de Weerd Horecamakelaars. Kijk op de contactpagina van dekwinkelier.nl.

Blijf tevens op de hoogte van de winkels en ontwikkelingen van de Kwinkelier via www.dekwinkelier.nl of via de sociale mediakanalen van het winkelcentrum.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de foto’s.

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

20/05/2023

Persbericht: evenement winkelcentrum de Kwinkelier 19 mei 2023

Vrijdag 19 mei beleefde Bilthoven de Kwinkelier

05/05/2023

Beleef de Kwinkelier

Kom 19 mei naar het evenement op het plein van de Kwinkelier

12/04/2023

Plantjesmarkt 2023

Pluk de dag en kom ook langs!

15/02/2023

Van wie krijg jij een roos?

Rozenactie Valentijnsdag, 14 februari 2023

21/12/2022

Levende Kerststal Paviljoen

23/12/2022 transformeert het Paviljoen aan Vinkenplein 1 in een levende Kerststal

09/12/2022

The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

Laatst beschikbare woning van luxe wooncomplex The Residence verhuurd!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.