The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

Laatst beschikbare woning van luxe wooncomplex The Residence verhuurd!

PERSBERICHT – Bilthoven – 09 december 2022

Luxe wooncomplex The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

De laatste huurder is per 8 december ingetrokken in appartementencomplex The Residence gelegen in het centrum van Bilthoven aan het Vinkenplein.

Begin 2022 zijn de eerste appartementen van het hoogwaardige nieuwbouwcomplex The Residence opgeleverd. RPG – eigenaresse van Residence Vinkenplein B.V. – is verheugd dat alle 30 appartementen voor het einde van 2022 verhuurd zijn.

“Wij kijken met veel voldoening terug naar een goede samenwerking met gemeente De Bilt, die heeft geleid tot een toonaangevend gebouw aan een zeer geslaagd plein. Wij zijn trots op het resultaat!”, aldus E. Kerkhoff, directeur bij RPG.

Nu het hele wooncomplex verhuurd is én bouwfase 6 van het winkelcentrum de Kwinkelier is voltooid, komt het centrum van Bilthoven steeds beter tot haar recht als een plek om te ontspannen, ontmoeten en wonen.

Hoofd Asset Management P. Bronsveld geeft aan dat RPG ernaar streeft om ook het paviljoen gelegen aan het Vinkenplein spoedig invulling te geven. Makelaars Carl Knegjens en Molenbeek Makelaars – die namens Residence Vinkenplein B.V. optreden – doen dan ook zeer hun best om een huurder te vinden die bij deze mooie locatie past.

Bij interesse in huren kunt u contact opnemen met de voor RPG optredende makelaars: Molenbeek Makelaars, Carl Knegjens en Van de Weerd Horecamakelaars. Kijk op de contactpagina van dekwinkelier.nl.

Blijf tevens op de hoogte van de winkels en ontwikkelingen van de Kwinkelier via www.dekwinkelier.nl of via de sociale mediakanalen van het winkelcentrum.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de foto’s.

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

15/07/2024

Feestelijke opening Die Weinbar

Nieuw ontmoetingspunt voor wijnliefhebbers

13/06/2024

Een unieke wijnbar en wijnwinkel combinatie

Oostenrijkse en – Duitse kwaliteitswijnen

13/06/2024

Loft 88 nu ook in Bilthoven

Een nieuwe culinaire parel verrijkt Bilthoven

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.