Sinterklaasintocht Bilthoven centrum

Kom naar de intocht van Sinterklaas op 25 november 2023

Vier de Sinterklaasintocht in Bilthoven centrum op het Vinkenplein
Sinterklaas heeft laten weten dat hij zaterdag 25 november 2023 naar Bilthoven komt. In de ochtend wordt hij om 10.30 uur door Burgemeester Potters en kinderburgemeester Floris ontvangen op Jagtlust. Vanaf 14:00 viert Sinterklaas een feestje op het Vinkenplein.

Welkom
Eerst komt Sinterklaas samen met de Pieten om 14:00 aan in een stoere politie auto, een Porsche nog wel! Daarbij worden ze begeleid door het muzikale Pietenorkest. Op het podium op het Vinkenplein wacht Sinterklaas een warm ontvangst van blije kinderen en een spetterend optreden van meidengroep Infinity. Bereid je voor op een spektakel van muziek en dans dat je niet wilt missen.

Natuurlijk kan je Sinterklaas ook jouw verlanglijstje en mooiste tekening geven. Hij staat klaar om naar jullie wensen te luisteren.

Route
Na het optreden van Infinity en de Meet & Greet loopt Sinterklaas met de Pieten een rondje door het gezellige centrum van Bilthoven. Hij zal zich met het vrolijke Pietenorkest door de Melchiorlaan en Julianalaan richting de Kwinkelier verplaatsen. Vervolgens loopt de heiligman via het kronkelstraatje in de Kwinkelier weer terug naar het Vinkenplein.

Feestelijke activiteiten
Er is genoeg te doen en beleven voor de kinderen. Want er is een leuk podiumprogramma met om circa 14:10 een act van de meidengroep Infinity, de Junior Song Festival finalisten van 2022. Lemay, Kayleigh en Larissa hebben er heel veel zin in om er met zijn allen een onvergetelijke dag van te maken.

Is dat alles? Nee er is nog meer. Top’s Edelgebak deelt heerlijke warme chocomel uit en Pieten staan klaar met pepernoten. Nog meer zoete trek? Haal verse poffertjes bij de poffertjeskraam!

Tenslotte zijn alle mini-chocoladekunstenaars uitgenodigd om samen met ons een wereld van smaak en creativiteit te ontdekken tijdens de workshop Chocoladeletters versieren. Dankzij de gulle sponsoring van Lidl en begeleiding van Bubbles & More, belooft deze workshop een onvergetelijke ervaring te worden. Kom langs en laat je verrassen door de magische wereld van chocolade!

Tussen 14:00 en 16:00 kan iedere 20 minuten een groepje van ongeveer tien kinderen starten om hun chocoladeletter te versieren. Maar wees er snel bij, want er zijn maar 100 chocoladeletters!

Dus mis het niet! Kom 25 november naar Bilthoven Centrum en verwelkom Sint en Piet.

 

Programma:

13:45-14:00 Intocht Sinterklaas met Pietenorkest
14:10 Optreden Infinity Vinkenplein
14:30 Meet & Greet Sinterklaas
14:45 Rondrit door centrum met Pietenorkest

14:00-16:00 Kids workshop chocoladeletters versieren op het Vinkenplein, warme chocomelk en poffertjes!

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

13/06/2024

Een unieke wijnbar en wijnwinkel combinatie

Oostenrijkse en – Duitse kwaliteitswijnen

13/06/2024

Een unieke wijnbar en wijnwinkel combinatie

Een nieuwe culinaire parel verrijkt Bilthoven

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

15/11/2023

Welkom Sint en Piet!

Kom naar de intocht van Sinterklaas op 25 november 2023

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.