Persbericht: evenement winkelcentrum de Kwinkelier 19 mei 2023

Vrijdag 19 mei beleefde Bilthoven de Kwinkelier

PERSBERICHT – Bilthoven – 19 mei 2023

Vrijdag 19 mei heeft de eigenaresse van de Kwinkelier het eens over een andere boeg gegooid door niet alleen vastgoed, maar ook een feestje te bouwen. Op het plein van de Kwinkelier konden bezoekers zich vermaken met diverse activiteiten en daarbij heerlijk genieten van het mooie weer.

Het evenement werd feestelijk ingeleid door spectaculaire dans acts van de lokale dansschool PM-dance. Gedurende de dag draaide een dj muziek en konden bezoekers memorabele foto’s maken in een photobooth caravan, tulpen plukken in een tulpenpluktuin en een bloemschik workshop doen onder begeleiding van Bloom & More. Voor de kleine Bilthovenaren was er ook nog een springkussen en konden ze prachtig geschminkt worden. Verder stonden Keurslagerij Van Schie, Bubbles & More, Lidl, Albert Heijn en Gelato Burano op het plein met lekkernijen. Tenslotte hebben twee gelukkige bezoekers een tegoed gewonnen voor een heerlijk diner bij La Terrazza of een lunch bij t’ Zusje.

Erwin Kerkhoff, directeur van de eigenaresse van de Kwinkelier, nam samen met wethouders Anne-Marie ’t Hart en Krischan Hagedoorn van gemeente De Bilt rond 15:00 kort het woord om elkaar, alle ondernemers, inwoners en bezoekers te bedanken. Nu bouwfase 6 officieel is afgerond en opgeleverd begint het centrum weer meer te bruisen. Er zal nu ook snel worden gestart met de laatste bouwfasen 4 en 5.

De eigenaresse van de Kwinkelier hoopt dat haar bezoekers een fijne beleving en herinnering hebben overgehouden aan deze zonnige dag en de inwoners zich bewuster zijn geworden van wat voor moois de lokale ondernemers in hun stenen winkels te bieden hebben.

 

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de foto’s.

 

Filmpje Grand opening Winkelcentrum De Kwinkelier

 

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

05/05/2023

Beleef de Kwinkelier

Kom 19 mei naar het evenement op het plein van de Kwinkelier

12/04/2023

Plantjesmarkt 2023

Pluk de dag en kom ook langs!

15/02/2023

Van wie krijg jij een roos?

Rozenactie Valentijnsdag, 14 februari 2023

21/12/2022

Levende Kerststal Paviljoen

23/12/2022 transformeert het Paviljoen aan Vinkenplein 1 in een levende Kerststal

09/12/2022

The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

Laatst beschikbare woning van luxe wooncomplex The Residence verhuurd!

23/11/2022

Sinterklaasintocht centrum Bilthoven

Hoor wie klopt daar kinderen…

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.