Persbericht: evenement winkelcentrum de Kwinkelier 19 mei 2023

Vrijdag 19 mei beleefde Bilthoven de Kwinkelier

PERSBERICHT – Bilthoven – 19 mei 2023

Vrijdag 19 mei heeft de eigenaresse van de Kwinkelier het eens over een andere boeg gegooid door niet alleen vastgoed, maar ook een feestje te bouwen. Op het plein van de Kwinkelier konden bezoekers zich vermaken met diverse activiteiten en daarbij heerlijk genieten van het mooie weer.

Het evenement werd feestelijk ingeleid door spectaculaire dans acts van de lokale dansschool PM-dance. Gedurende de dag draaide een dj muziek en konden bezoekers memorabele foto’s maken in een photobooth caravan, tulpen plukken in een tulpenpluktuin en een bloemschik workshop doen onder begeleiding van Bloom & More. Voor de kleine Bilthovenaren was er ook nog een springkussen en konden ze prachtig geschminkt worden. Verder stonden Keurslagerij Van Schie, Bubbles & More, Lidl, Albert Heijn en Gelato Burano op het plein met lekkernijen. Tenslotte hebben twee gelukkige bezoekers een tegoed gewonnen voor een heerlijk diner bij La Terrazza of een lunch bij t’ Zusje.

Erwin Kerkhoff, directeur van de eigenaresse van de Kwinkelier, nam samen met wethouders Anne-Marie ’t Hart en Krischan Hagedoorn van gemeente De Bilt rond 15:00 kort het woord om elkaar, alle ondernemers, inwoners en bezoekers te bedanken. Nu bouwfase 6 officieel is afgerond en opgeleverd begint het centrum weer meer te bruisen. Er zal nu ook snel worden gestart met de laatste bouwfasen 4 en 5.

De eigenaresse van de Kwinkelier hoopt dat haar bezoekers een fijne beleving en herinnering hebben overgehouden aan deze zonnige dag en de inwoners zich bewuster zijn geworden van wat voor moois de lokale ondernemers in hun stenen winkels te bieden hebben.

 

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de foto’s.

 

Filmpje Grand opening Winkelcentrum De Kwinkelier

 

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

15/11/2023

Welkom Sint en Piet!

Kom naar de intocht van Sinterklaas op 25 november 2023

10/10/2023

Smullen en Shoppen

Geniet van een dagje uit in Bilthoven centrum op zaterdag 14 oktober. Proef lokale producten in je favoriete winkel!

09/10/2023

De Biltse Schooldag van de duurzaamheid

Spelenderwijs leren over duurzaamheid van 6 t/m 15 oktober

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.