Nieuwe huurders Kwinkelier: Retail en fitness

Action, Basic Fit en een nieuwe HEMA vullen de Kwinkelier aan.

PERSBERICHT – Bilthoven – 2 oktober 2022

Retail en fitness vullen de Kwinkelier aan

Er komen nieuwe huurders in de Kwinkelier. In het blok waar de voormalige bibliotheek gehuisvest was, zullen eind oktober 2022 Action, Basic Fit en een nieuwe HEMA het aanzicht van de Kwinkelier verrijken. Met Kruidvat die eerder dit jaar in dit winkelblok zijn winkel al volledig heeft vernieuwd is de begane grond van dit gedeelte van het winkelcentrum nu volledig verhuurd. Op de verdieping naast Basic Fit is nog een bescheiden ruimte beschikbaar voor verhuur.

Transformatie winkelcentrum
Eigenaresse Real Estate Invest – onderdeel van RPG – heeft enkele jaren geleden ingezet op een drastische renovatie van winkelcentrum de Kwinkelier. Door middel van sloop-nieuwbouw is de verbinding naar het centrum van Bilthoven getransformeerd in hoogwaardige winkelunits met een verleidelijke architectuur.

Oplevering en opening Hema, Basic Fit en Action
Na de oplevering in eind oktober 2022 zullen de winkelpanden afgebouwd en ingericht worden om deze klaar te maken voor het winkelend en sportend publiek. Naar verwachting zullen HEMA, Basic Fit en Action in het eerste en tweede kwartaal van 2023 hun deuren officieel openen. Daarnaast is de winkelruimte van Kruidvat geheel vernieuwd van binnen en buiten.

De oplevering van dit bouwblok markeert een belangrijk punt: aan één zijde is de beoogde uitstraling van de vernieuwde Kwinkelier over de volle lengte zichtbaar. Gefaseerd zullen de laatste twee bouwdelen worden gerealiseerd.

Wonen
RPG zet voor de toekomstig te realiseren bouwprojecten in Bilthoven in op een levendig centrum waar naast wonen Retail en horeca een belangrijk onderdeel van uitmaken. Dit is bijvoorbeeld goed terug te zien in Residence Vinkenplein, waar naast 30 hoogwaardige appartementen ook is ingezet op horeca aan het centrale dorpsplein Vinkenplein en winkels op loopafstand zijn.

 

Blijf tevens op de hoogte van de winkels en ontwikkelingen van de Kwinkelier via www.dekwinkelier.nl of via de sociale mediakanalen van het winkelcentrum.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de foto’s.

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

15/07/2024

Feestelijke opening Die Weinbar

Nieuw ontmoetingspunt voor wijnliefhebbers

13/06/2024

Een unieke wijnbar en wijnwinkel combinatie

Oostenrijkse en – Duitse kwaliteitswijnen

13/06/2024

Loft 88 nu ook in Bilthoven

Een nieuwe culinaire parel verrijkt Bilthoven

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.