Bilthoven is een Albert Heijn rijker

Het nieuwe filiaal van Albert Heijn opent haar deuren in de Kwinkelier.

9 augustus 2018

Albert Heijn lanceert 400 m2 Versplein in Bilthoven

De Kwinkelier in Bilthoven is sinds 1 augustus jl. een geheel vernieuwde Albert Heijn rijker. De winkel heeft een oppervlakte van 1600 m2 en is volledig ingericht op basis van de wensen van het publiek.

Onderzoek toonde aan dat klanten behoefte hadden aan een uitgebreide keuze in verse en ecologische producten en diversiteit en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. AH heeft hierop ingespeeld door in haar Bilthovense filiaal een flink versplein te introduceren met een breed assortiment aan (nieuwe) artikelen en producten.

Ook de indeling van de winkel is veranderd. In de nieuwe setting zijn de gangpaden breder en de schappen hoger geworden. Alle koeling, klimaatbeheersing en verwarming zijn vervangen door nieuwe, energiezuinige installaties die op afstand geregeld en beheerd kunnen worden. De kwaliteit van de producten is hiermee beter gewaarborgd en het levert een flinke reductie Co2 uitstoot op. De vestiging beschikt nu tevens over volledige LED-verlichting.

Voor degene die online prefereert beschikt AH de Kwinkelier nu ook over een pick-up point – waar tevens het gehele bol.com assortiment online besteld kan worden. Tevens beschikt de winkel over een eigen stomerijservice.

Naar verwachting zal begin 2019 de zelfscan geïntroduceerd worden. Dat dit niet direct meegenomen is in de vernieuwing van de AH-vestiging heeft een logistieke reden.

Ahold heeft de verbouwing van het filiaal versneld. Het winkelcentrum wordt momenteel in zes aaneensluitende fases getransformeerd tot een modern en aantrekkelijk winkel- en verblijfsgebied. In maart jl. is bouwfase II gestart met geplande oplevering Q4 2018. Aanleiding voor Ahold om de renovatie van haar filiaal in de Kwinkelier te versnellen.

Naast een nieuwe Albert Heijn zal eind van het jaar ook Lidl haar deuren in de Kwinkelier openen. Met de komst van de Lidl beschikt de Kwinkelier over ca. 4000 m2 supermarket.  Beide supermarkten zijn vanuit de (gratis) parkeergarage gemakkelijk bereikbaar.

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

21/12/2022

Levende Kerststal Paviljoen

23/12/2022 transformeert het Paviljoen aan Vinkenplein 1 in een levende Kerststal

09/12/2022

The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

Laatst beschikbare woning van luxe wooncomplex The Residence verhuurd!

23/11/2022

Sinterklaasintocht centrum Bilthoven

Hoor wie klopt daar kinderen…

17/11/2022

Enquête voor centrum Bilthoven

Laat ons weten wat je vindt!

09/11/2022

Opening restaurant 't Zusje

Een smakelijke toevoeging.

02/10/2022

Nieuwe huurders Kwinkelier: Retail en fitness

Retail en fitness vullen de Kwinkelier aan

Action, Basic Fit en een nieuwe HEMA vullen de Kwinkelier aan.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.