Leonidas opent shop-in-shop bij conceptstore BienB

Leonidas, één van de grootste verse Belgische chocolade bonbonfabrikanten in Europa, nu in Bilthoven.

10 augustus 2018

Leonidas opent shop-in-shop bij conceptstore BienB

Leonidas, één van de grootste verse Belgische chocolade bonbonfabrikanten in Europa, heeft de handen ineen geslagen met onderneemster Ricky Buitendijk van conceptstore BienB in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven.

Deze conceptstore opende in 2016 haar deuren en is een winkel waar het vooral om de beleving gaat. Naast allerlei leuke verwen- en cadeau-artikelen zijn daar vanaf september 2018 ook de bonbons van Leonidas te koop.

Leonidas heeft al jaren een winkel in de Kwinkelier. Het winkelcentrum ondergaat momenteel een metamorfose. Het gedeelte waar Leonidas gehuisvest is gaat vanaf september op de schop. Aanleiding voor Leonidas om de fysieke winkel te vervangen door de shop-in-shop-formule. Het shop-in-shop concept bij BienB wordt mede aangewakkerd door de stappen die Leonidas zet op assortimentsgebied en op de Nederlandse markt. In de afgelopen jaren zijn de accenten verlegd. Leonidas is zich nadrukkelijker gaan focussen op het cadeaumoment en kiest bewust voor verschillende retailformules.

Eigenaresse Ricky Buitendijk van BienB: “BienB heeft een bijzondere mix aan producten; sieraden, kleding, meubels, woonaccessoires, cadeautjes, kaarten….. De Leonidas-bonbons zijn een mooie aanvulling op ons eigen assortiment en onze filosofie; namelijk verrassen, vermaken, inspireren en beleven.”

Om de uniformiteit van het Leonidas concept te garanderen krijgt de shop-in-shop bij BienB een herkenbare Leonidas-signing en een presentatiekast van waaruit de bonbons verkocht worden.

Leonidas is een sterk A-merk en heeft in Bilthoven een grote en trouwe klantenkring.

De Kwinkelier wordt momenteel in fases herontwikkeld tot een winkeloppervlak van ca. 17.500 vierkante meter waarbij ook het winkelaanbod een metamorfose zal ondergaan. Innovatie, diversiteit en kwaliteit is belangrijk om van de Kwinkelier een modern en aantrekkelijk winkel- en verblijfsgebied te maken. Leonidas beantwoordt hier aan.

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

15/07/2024

Feestelijke opening Die Weinbar

Nieuw ontmoetingspunt voor wijnliefhebbers

13/06/2024

Een unieke wijnbar en wijnwinkel combinatie

Oostenrijkse en – Duitse kwaliteitswijnen

13/06/2024

Loft 88 nu ook in Bilthoven

Een nieuwe culinaire parel verrijkt Bilthoven

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.