Er is een onderneemster gekomen die zei, ik ga het gewoon doen!

Nieuw ontmoetingspunt voor wijnliefhebbers

Afgelopen donderdag 12 juli  opende Die Weinbar feestelijk haar deuren in Bilthoven. Deze wijnbar, gevestigd in het glazen paviljoen op het horecaplein van Bilthoven, biedt wijnliefhebbers uit de regio een nieuwe ontmoetingsplek.

Tijdens de opening werd duidelijk dat Die Weinbar meer is dan alleen een wijnbar. Het is een plek waar gezelligheid en kwaliteit samenkomen. Anne Marie ’t Hart, wethouder van Bilthoven, verwoordde het treffend: “Het is echt een missend puzzelstukje. Dat hier een wijnbar komt, dat is precies waar we allemaal op hebben gewacht.”

De sfeer tijdens de opening was uitstekend. De inrichting is stijlvol en modern, met elegante details en warme kleuren. De ruimte is voorzien van comfortabele zitplaatsen, fraaie bloemstukken en sfeervolle verlichting die de ambiance versterken. De grote glazen ramen bieden een prachtig uitzicht op het plein, wat bijdraagt aan een open en uitnodigende omgeving.

Die Weinbar specialiseert zich in Oostenrijkse en Duitse wijnen en is de perfecte plek voor bezoekers om te genieten van een goed glas wijn met bijpassende hapjes. Daarnaast beschikt de locatie over een kleine wijnwinkel waar gasten hun favoriete wijnen kunnen aanschaffen.

Het team van Die Weinbar heeft hard gewerkt om deze droom te verwezenlijken, en dat is duidelijk zichtbaar. Wij wensen Die Weinbar veel succes en zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe hotspot een geliefde plek zal worden voor vele Bilthovenaren.

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

15/07/2024

Feestelijke opening Die Weinbar

Nieuw ontmoetingspunt voor wijnliefhebbers

13/06/2024

Een unieke wijnbar en wijnwinkel combinatie

Oostenrijkse en – Duitse kwaliteitswijnen

13/06/2024

Loft 88 nu ook in Bilthoven

Een nieuwe culinaire parel verrijkt Bilthoven

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.