De Bilt gaat weer open

De Bilt gaat weer open.

19 september 2021

De Bilt gaat open en daarom vieren wij een klein feestje in de Kwinkelier

Op 25 september bruist het weer in de kernen van gemeente De Bilt. Door de coronacrisis is de samenleving in De Bilt al anderhalf jaar ‘op slot’. De hoogste tijd om weer ‘open’ te gaan en elkaar weer te ontmoeten, te bewegen, te shoppen en het culturele leven weer te beleven. Op zaterdag 25 september wordt op meerdere locaties hiervoor het startschot gegeven. Reden voor de winkeliers in de Kwinkelier om er zaterdag 25 september een extra feestelijke zaterdag van te maken. De opzet van de activiteiten is kleinschalig (zodat dit alles binnen de nog geldende coronamaatregelen valt) maar wel verrassend en gezellig.

Ontdek de Kwinkelier en de 29 winkels. Ontmoet de winkeliers en geniet van de activiteiten en gezelligheid.  De gehele dag kun je shoppen bij de leukste kraampjes en geniet je tussen 12:00 en 16:00 uur van Live Muziek en een Live Art Show. Een professionele schminkster tovert kindergezichtjes gratis om in sprookjesfiguren, dieren, superhelden of fantasierijke creaties. Kom je met de auto dan kun je je auto gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

Met elkaar gaan we er een gezellige zaterdag van maken. Kom je zaterdag 25 september ook de Kwinkelier (opnieuw) ontdekken?

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

21/12/2022

Levende Kerststal Paviljoen

23/12/2022 transformeert het Paviljoen aan Vinkenplein 1 in een levende Kerststal

09/12/2022

The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

Laatst beschikbare woning van luxe wooncomplex The Residence verhuurd!

23/11/2022

Sinterklaasintocht centrum Bilthoven

Hoor wie klopt daar kinderen…

17/11/2022

Enquête voor centrum Bilthoven

Laat ons weten wat je vindt!

09/11/2022

Opening restaurant 't Zusje

Een smakelijke toevoeging.

02/10/2022

Nieuwe huurders Kwinkelier: Retail en fitness

Retail en fitness vullen de Kwinkelier aan

Action, Basic Fit en een nieuwe HEMA vullen de Kwinkelier aan.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.