ByDennis verhuisd naar Kwinkelier

Van het Uilenpad naar de Kwinkelier.

29 juli 2021

Unit 3A is verhuurd aan ByDennis

IneMine by Dennis heeft zich 2 jaar geleden gevestigd in de Kwinkelier. De winkel met herenkleding en -accessoires, heren cadeauartikelen en aanverwante artikelen is gevestigd in het Uilenpad en heeft inmiddels een trouwe, nog steeds uitbreidende, klantenkring.

Het huidige pand in het Uilenpad biedt geen mogelijkheden voor verdere uitbreiding en groei. Dennis ten Hoope, eigenaar Inemine by Dennis, en Real Estate Invest II zijn daarom een nieuw, meerjarige huurovereenkomst overeengekomen voor unit 3a. Deze unit bevindt zich in het Kronkelstraatje (bouwfase III) en is gelegen naast Makelaardij Bilthoven.

Dennis ten Hoope “De nieuwe winkel biedt meer ruimte voor een grotere collectie herenkleding van onze merken A Fish named Fred en Tom Tailor. Tevens kunnen we in de nieuwe winkel andere labels introduceren/verkopen. Ik ben blij dat eigenaar en verhuurder mij de mogelijkheid hebben geboden om naar het Kronkelstraatje te verhuizen. In de nieuwe winkel kan ik de gehele winkelbeleving, zoals ik die voor de komende jaren voor ogen heb, naar een hoge niveau tillen en klanten nog beter bedienen. De winkel gaat na de verhuizing by Dennis heten.”

Geplande opening: september 2021

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

15/07/2024

Feestelijke opening Die Weinbar

Nieuw ontmoetingspunt voor wijnliefhebbers

13/06/2024

Een unieke wijnbar en wijnwinkel combinatie

Oostenrijkse en – Duitse kwaliteitswijnen

13/06/2024

Loft 88 nu ook in Bilthoven

Een nieuwe culinaire parel verrijkt Bilthoven

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.