ByDennis verhuisd naar Kwinkelier

Van het Uilenpad naar de Kwinkelier.

29 juli 2021

Unit 3A is verhuurd aan ByDennis

IneMine by Dennis heeft zich 2 jaar geleden gevestigd in de Kwinkelier. De winkel met herenkleding en -accessoires, heren cadeauartikelen en aanverwante artikelen is gevestigd in het Uilenpad en heeft inmiddels een trouwe, nog steeds uitbreidende, klantenkring.

Het huidige pand in het Uilenpad biedt geen mogelijkheden voor verdere uitbreiding en groei. Dennis ten Hoope, eigenaar Inemine by Dennis, en Real Estate Invest II zijn daarom een nieuw, meerjarige huurovereenkomst overeengekomen voor unit 3a. Deze unit bevindt zich in het Kronkelstraatje (bouwfase III) en is gelegen naast Makelaardij Bilthoven.

Dennis ten Hoope “De nieuwe winkel biedt meer ruimte voor een grotere collectie herenkleding van onze merken A Fish named Fred en Tom Tailor. Tevens kunnen we in de nieuwe winkel andere labels introduceren/verkopen. Ik ben blij dat eigenaar en verhuurder mij de mogelijkheid hebben geboden om naar het Kronkelstraatje te verhuizen. In de nieuwe winkel kan ik de gehele winkelbeleving, zoals ik die voor de komende jaren voor ogen heb, naar een hoge niveau tillen en klanten nog beter bedienen. De winkel gaat na de verhuizing by Dennis heten.”

Geplande opening: september 2021

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

21/12/2022

Levende Kerststal Paviljoen

23/12/2022 transformeert het Paviljoen aan Vinkenplein 1 in een levende Kerststal

09/12/2022

The Residence in Bilthoven is volledig verhuurd

Laatst beschikbare woning van luxe wooncomplex The Residence verhuurd!

23/11/2022

Sinterklaasintocht centrum Bilthoven

Hoor wie klopt daar kinderen…

17/11/2022

Enquête voor centrum Bilthoven

Laat ons weten wat je vindt!

09/11/2022

Opening restaurant 't Zusje

Een smakelijke toevoeging.

02/10/2022

Nieuwe huurders Kwinkelier: Retail en fitness

Retail en fitness vullen de Kwinkelier aan

Action, Basic Fit en een nieuwe HEMA vullen de Kwinkelier aan.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.