Beleef de Kwinkelier

Kom 19 mei naar het evenement op het plein van de Kwinkelier

19 mei viert de Kwinkelier feest! We organiseren op 19 mei van 13:00 tot circa 16:00 een evenement voor zowel de bezoekers als de ondernemers.

Met de opening van Action op 29 april is bouwfase 6 van het winkelgebied de Kwinkelier officieel afgerond. Eigenaresse Real Estate Invest II B.V. en de Huurdersbelangenvereniging van de Kwinkelier leek dit een mooie reden voor een feestje.

Tijdens het evenement kunnen bezoekers in een feestelijke sfeer ervaren wat de Kwinkelier te bieden heeft. Alle leeftijden zijn welkom en entree is gratis. Er is vermaak voor jong en oud. Naast de diverse winkels in het winkelcentrum zullen er op het plein kraampjes staan waar de bezoekers eten en drinken kunnen kopen. Ook worden er diverse activiteiten aangeboden. Zo komt er een dj zodat er gedanst kan worden, komt er een springkussen, een schmink hoek, een photobooth en een tulpenpluktuin*.

Enkele activiteiten van het evenement die je niet wil missen:

13:15 Opening dans act van dansschool PM-dance
14:00 Bloemschik workshop van Bloom & More (je kan je voor 14:00 inschrijven bij Bloom & More. Let op: vol=vol)
15:00 Speech en prijsuitreiking**

Maak er een gezellig Hemelvaart weekend van en beleef wat voor moois de lokale ondernemers te bieden hebben!

Kom jij ook?

 

*Voorwaarden tulpenpluktuin: op vertoon van een kassabon met een minimale aankoopwaarde van €5,- bij een van onderstaande winkels van de Kwinkelier mag je 5 tulpen plukken uit de pluktuin. Let op: maximaal 1 bon per klant. De kassabon mag maximaal 11 dagen oud zijn, bewaar je bon dus goed. Extra reden om tussen 8 en 19 mei een dagje te shoppen bij de Kwinkelier!

Deelnemende winkels: Anna van Toor; Juwelier Tesoro; The Marble Lab; Primera; BienB; ByDennis; Hema; Blokker; Action; Bubbles & More; Juli Nails; Pearle; Hartmann Optiek; Hans Anders; Herenkapsalon Derda; Telecombinatie; Bilthovense kledingreparatie & Stomerij; Schoenmakerij de BanQ; Lidl; Albert Heijn; Yummy’s Sushi; Gelato Burano; Keurslagerij Van Schie; Hooft Kaas Delicatessen

**Besteed je €20,- of meer bij een van de ondernemers van de Kwinkelier (m.u.v. Lidl en Albert Heijn) dan krijgt u gratis een ticket mee. Let op: op=op dus ga snel naar jouw favoriete winkel in de Kwinkelier! Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Hoe maak je kans? Vul je gegevens op het ticket volledig in. Lever je ticket vóór 15:00 in op het evenement van 19 mei bij The Marble Lab, adres: De Kwinkelier 4. Tussen 15:00 en 15:15 worden er willekeurig 2 tickets gegrabbeld. Gewonnen? Je ticket is 2 maanden geldig. Zorg dus dat je de reservering hebt gemaakt vóór 19 juli 2023. Bij restaurant ‘T Zusje en La Terrazza wordt gevraagd om identificatie. Bent u meer dan €50,- kwijt? Dan zijn deze overige kosten voor eigen rekening. Veel geluk!

 

Meer Nieuws & Events

Bekijk al ons nieuws

15/05/2024

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

Week van de Stenen Winkel in Bilthoven!

13/12/2023

De Biltse ondernemer van het jaar 2023

Jacqueline Teunissen, gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

28/11/2023

De Sinterklaasintocht was een feestje

Met Sinterklaas, Pieten en zoete en muzikale verassingen

15/11/2023

Welkom Sint en Piet!

Kom naar de intocht van Sinterklaas op 25 november 2023

10/10/2023

Smullen en Shoppen

Geniet van een dagje uit in Bilthoven centrum op zaterdag 14 oktober. Proef lokale producten in je favoriete winkel!

09/10/2023

De Biltse Schooldag van de duurzaamheid

Spelenderwijs leren over duurzaamheid van 6 t/m 15 oktober

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.